Welkom bij Reliving

Druk om te starten met verkopen op de groene knop en volg de stappen.
Het is zo gepiept!

Reliving is het platform voor jouw favoriete pre-loved interieur items. Van vintage, tot hedendaagse merken, verkoop het gratis via ons platform.

Adverteer gratis via Reliving
1

Adverteer gratis via Reliving

Meld je item aan met onze slimme aanmeldhulp en binnen 5 minuten is je item aangemeld. Voeg zoveel mogelijk details toe om de kans op een verkoop groter te maken: maten, huidige staat, merk, tekenen van schade etc. Bepaal zelf de prijs, dit is namelijk wat jij krijgt uitbetaald! Je levert hierover dus geen commissie in.

Verkoop je item
2

Verkoop je item

Reliving helpt je bij het bemiddelen van de verkoop van je item. Hierdoor zorgen we dat het verkoopproces moeiteloos verloopt. De klant kan het item direct via onze site kopen of een bod plaatsen. Zodra de klant het item heeft gekocht, houdt Reliving de betaling vast totdat het item geleverd is bij de klant.

Maak gereed voor ophalen
3

Maak gereed voor ophalen

De klant kan kiezen om zelf het item op te halen of dat deze bezorgd moet worden. Voor kleine pakketten ontvang je een verzendlabel. Je hebt tot 5 dagen om het item te versturen. De grotere items worden bezorgd op een dag naar keuze. Jij als verkoper kunt hierbij aangegeven wanneer het item bij je opgehaald kan worden. Dezelfde dag wordt het item geleverd aan de koper.

Krijg uitbetaald
4

Krijg uitbetaald

Het beveiligde betaalsysteem van Reliving zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over een veilige afwikkeling van jouw verkoop. Zodra we de bevestiging van de koper hebben dat het item ontvangen, maken we jouw geld direct over. Je zult je betaling binnen 2 tot 5 werkdagen ontvangen, afhankelijk van de tijd die je bank nodig heeft om de betaling te verwerken.