banner stylingpagina - groter.png

NEEM DIRECT CONTACT OP!

Een inspirerende werkplek draagt bij aan een positieve werksfeer en verhoogt de productiviteit van werknemers. Maar het creëren van een werkruimte die fijn aanvoelt en ook nog eens aansluit bij jouw bedrijf kan een behoorlijke uitdaging zijn. Reliving biedt daarom in samenwerking met diverse interieurstylisten zakelijk interieuradvies aan en helpt je om jouw werkruimte op een duurzame manier te transformeren tot een plek waar werknemers optimaal kunnen presteren en met plezier werken.

banner stylingpagina - groter (2000 x 1500 px)(1).png

Ga voor groen!

Net als veel kleding worden ook veel meubels tegenwoordig voor weinig geld en in grote oplagen verkocht, dit noemen we fast furniture en dit heeft een verwoestend effect op ons milieu en gaat ten koste van eerlijke en gezonde arbeidsomstandigheden. Door jouw kantoor op een duurzame manier in te richten voorkom je dat je bijdraagt aan de vervuilende fast furniture industrie en doe je iets goeds voor je bedrijf én voor de wereld.

reliving-zakelijke-styling (3).png

Reliving kan je adviseren over een duurzame herinrichting, restyling of volledig nieuwe inrichting van jouw bedrijfsruimte en indien gewenst het nieuwe interieurconcept van A tot Z realiseren. We werken samen met een uitgebreide groep stylisten die ieder zo hun eigen specialisme en stijl hebben, zo zit de juiste stylist voor jouw klus er zeker tussen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact op via dit formulier.

reliving-zakelijke-styling (2).png

Het proces naar een vernieuwd en duurzaam interieur ziet er als volgt uit:

1. Vrijblijvende kennismaking

We gaan met jou in gesprek om alles te horen over je bedrijf, je wensen en en uitstraling die je voor ogen hebt en laten we zien wat we voor je kunnen betekenen. Zijn er meubels die we kunnen hergebruiken of moeten ze verkocht worden via Reliving? Dit kunnen we ook tijdens dit gesprek bespreken.

2. Stijlkeuzes

In een tweede gesprek gaan we dieper in op de stijl die je voor ogen hebt en de mogelijkheden binnen jouw budget. Geen zorgen, hiervoor hoef je echt geen kennis van interieurstijlen en meubelmerken hebben. Aan de hand van visuele voorbeelden kunnen we samen jouw stijl definiëren.

3. It’s a match!

Nadat we helemaal helder hebben waar je naar op zoek bent koppelen we aan de juiste stylist voor deze klus.

4. Time for change!

De stylist geeft je een op maat gemaakt advies, dit kan zowel voor een specifieke ruimte als voor een heel pand zijn, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Je kunt er voor kiezen om zelf met het advies voor een duurzaam kantoor aan de slag te gaan of om in samenwerking met ons de plannen te realiseren.

reliving-zakelijke-styling.png

Kan jouw kantoorruimte wel een duurzame make-over gebruiken maar ben je nog niet zeker of je bij ons aan het juiste adres bent? Hieronder geven we alvast antwoord op veelgestelde vragen. Mocht je andere vragen hebben kun je altijd een mailtje sturen naar ananda@reliving.nl

reliving-zakelijke-styling (4).png

Veelgestelde vragen:

Ik wil mijn kantoor wel een upgrade geven maar wat doe ik dan met de oude meubels?

Simpel: Reliving is onder andere een winkel voor kantoormeubilair. Je oude meubels kunnen dus via Reliving verkocht worden, zo houden we het hele proces circulair!

Zijn tweedehands meubels wel in overeenstemming met de Arbowet?

⁠⁠Het welzijn van jouw werknemers is heel belangrijk en dit nemen we serieus. Een tweedehands kantoorinrichting hoeft in kwaliteit echt niet onder te doen voor een ruimte met alleen maar nieuwe meubels. Voor essentiële meubels zoals bureaustoelen werken we echter ook samen met gecertificeerde duurzame merken die comfort en functionaliteit kunnen garanderen.

Ik wil de uitstraling van mijn kantoor wel verbeteren maar heb maar een klein budget, kan ik dan ook bij jullie terecht?

Zeker! We kijken graag met je mee naar slimme oplossingen en kunnen je ook helpen om bijvoorbeeld alleen de ontvangstruimte of de vergaderruimte te transformeren. Daarnaast kijken we hoe we je huidige meubels een nieuwe uitstraling kunnen geven door ze opnieuw te bekleden of in een ander kleurtje te schilderen. Een nieuwe indeling van de ruimte en een paar kleine styling tips & tricks kunnen in veel gevallen al voor een positieve verandering zorgen.

Ik heb een Casco bedrijfspand, kunnen jullie dit voor mij afmaken?

Nee helaas, wij richten ons echt op de inrichting en de styling van jouw interieur. Werkzaamheden zoals het neerzetten van binnenwanden of het aansluiten van elektra kunnen wij niet voor je doen.

Neem contact op via dit formulier voor een vrijblijvend gesprek.