Over ons

Welkom bij RELIVING. Wij zijn een marktplaats voor tweedehands interieur artikelen waar iedereen op een eenvoudige en veilige wijze gebruik van kan maken. Een platform waar gebruiksgemak, inspiratie en variatie voorop staat.

Hoe is dit idee ontstaan?

We leven in een maatschappij waarin we verslaafd zijn aan consumeren. Als iedereen ter wereld zou consumeren als de gemiddelde Nederlander, dan hebben we 3.6 aardbollen nodig om aan de vraag te voldoen. Wij geloven dat dit anders kan, maar vooral ook moet.

Ons doel is om te laten zien dat er genoeg mooie producten zijn waar we ons huis mee kunnen inrichten. In onze ideale wereld denken we in circulaire consumptie vorm, waarin we bewust omgaan met onze afvalstromen en meer geluk toekennen aan tweedehands artikelen dan nieuwe producten.

Door drempels als vervoer, vindbaarheid en kwalitatief aanbod weg te nemen en inzichtelijk te maken wat er aan CO2 bespaard wordt door tweedehands te kopen, hopen we dit te realiseren en gebruikers te stimuleren om tweedehands boven nieuw te verkiezen.

We willen een actieve bijdrage leveren aan de kringloopeconomie en tegelijkertijd dé speler zijn op het gebied van tweedehands interieur artikelen voor consumenten. Hierdoor creëren we waarde voor het individu, de samenleving en de aarde.

We hopen dat jullie hier met veel plezier je interieur spullen kunnen kopen en verkopen!

Jody, Ananda & Vincent