Vacature Klantenservice Medewerker

Wil jij iedere klant altijd de beste ervaring geven en ben je pas tevreden als zij tevreden zijn? Ben je op zoek naar een baan waarmee je impact maakt en heb je affiniteit met interieur? Lees dan vooral verder.

Reliving is dè marktplaats voor tweedehands interieur en is opgezet door Ananda, Jody en Vincent met als doel tweedehands kopen de norm te maken. Jaarlijks worden er zo’n 60 miljoen meubels weggegooid in Europa, terwijl er een groot deel hergebruikt kan worden. Met Reliving willen we laten zien dat tweedehands kopen anders kan. Dit is niet alleen beter voor de planeet maar voorziet mensen ook van een uniek en eigen interieur.

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam West en is uiteraard volledig ingericht met tweedehands meubels. Ons team bestaat uit tien mensen en zal een flinke groei doormaken in 2022. Reliving is actief in Nederland en België.

Functieomschrijving klantenservice medewerker

Als klantenservice medewerker ben je onderdeel van ons klantenservice team en help je onze klanten bij al hun vragen. Bij Reliving kom je in aanraking met allerlei stakeholders. Denk hierbij aan (potentiële) kopers, verkopers en logistieke partner. Door jouw probleemoplossende skills en empathisch vermogen help jij onze stakeholders een glimlach op het gezicht te toveren. Je begeleidt onze klanten met vragen en biedt een luisterend oor omtrent problemen. De communicatie verloopt voornamelijk via Whatsapp en email, maar ook via social media ben je in contact met onze klanten.

Werktijden en werkdagen

Als fulltime klantenservice medewerker ben je 40u per week aan het werk voor Reliving. Je werkt zowel vanuit huis als op ons kantoor. Kantoor dagen worden in overleg afgestemd.

Wie ben jij?

  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Je bent minimaal 32 uur in de week beschikbaar;
  • Je hebt affiniteit met interieur en/of duurzaamheid
  • Sterke communicatie vaardigheden in taal en geschrift in zowel Nederlands als Engels
  • Oog voor detail terwijl je een zekere snelheid in je werk behoud
  • Je bent positief ingesteld, proactief en je neemt ownership voor het werk wat je doet

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan bij één van de snelst groeiende bedrijven in Europa
  • Een dynamische werkomgeving met Friday drinks en veel andere gezellige feestjes
  • Pensioenregeling
  • Hybride werkomgeving waarbij je zowel op kantoor als thuis werkzaam bent

Gelijke kansen:

Reliving is een ‘Open to All’ werkgever en heet iedereen van harte welkom in het team. We doen er alles aan om, indien nodig, redelijke aanpassingen van het wervingsproces door te voeren. Voeg eventuele aanpassing verzoeken toe aan je sollicitatie.

Interesse in deze vacature?

Mail je CV & Motivatie naar jody@reliving.nl