Ontdek 10.000+ items met korting in de re-SALE!
Zó maak je een Instagram-waardig interieur

Zó maak je een Instagram-waardig interieur

Sociale mediakanalen zijn onuitputtelijke bronnen van inspiratie op het gebied van onder andere mode, food & drinks, kunst en… interieur! We kunnen uren scrollen door mooie plaatjes van cosy corners, geweldige meubels, slimme DIYs en eclectische verzamelingen. Maar hoe creëer je zélf dat Instagram-waardige interieur? We zetten wat tips op een rij!

1. Moodboard

Maak op je computer of op Pinterest een inspiratiemap met interieurbeelden die je aanspreken. Gebruik dit om te visualiseren hoe je de zithoek wilt of waarmee je de eettafel gaat decoreren. Met je mood board als uitgangspunt kun je gericht met meubels schuiven en items aan je interieur toevoegen.

2. Met de bezem erdoor!

Voor een Instagram-waardig interieur is troep een no go. Dus: lenteschoonmaak, Marie Kondo-mindset en werk die TV-kabels nu eindelijk weg…

3. In de hoek

Hoekjes worden binnen een handomdraai beeldige Instagram-plaatjes. Zorg voor fijn licht en combineer dit met:

a. een fotogenieke stoel

b. een weelderige plant

c. een intrigerend kunstwerk

d. all of the above

4. Muren

Eén woord: art wall. Dat zijn inderdaad twee woorden. Goed geteld! Dat daargelaten, houdt de camera van esthetisch gevulde muren. Check #artwall voor het bewijs.

5. Salontafel

Ook je salontafel is een gewillig slachtoffer om je Instagram feed op te leuken. Objecten als koffietafelboeken, kaarsen, magazines, glazen en bloemen gaan je hierbij helpen.

Geschreven door Team Reliving

Re-SALE