Ontdek 10.000+ items met korting in de re-SALE!
Vind jouw tweedehands Ikea-producten op Reliving

Vind jouw tweedehands Ikea-producten op Reliving

Op zoek naar vintage en tweedehands Ikea meubels?

Ontdek de uitgebreide collectie Ikea meubels op Reliving!

Reliving is dé site waar je tweedehands en vintage Ikea items kan vinden. Denk bijvoorbeeld aan de keukentrolley van Ikea die altijd zorgt voor een fijne opbergruimte in de keuken. De gebruikte meubels van Ikea kunnen bij Reliving weer een nieuw leven krijgen om zo lang mogelijk in omloop te blijven. Duurzaamheid is voor Reliving erg belangrijk en het is ons doel om een wereld te creëren waarin de trend ‘fast furniture’ verdwijnt en meubels telkens weer een nieuw leven krijgen. Dit geldt ook voor de Ikea items. Wij begrijpen namelijk dat er maar weinig mensen zijn die hun huis volledig inrichten met vintage meubels. Juist de combinatie tussen vintage meubels en tweedehands meubels van merken van nu is wat een interieur uniek maakt.

Zo worden op de webshop van Reliving ook tweedehands boekenkasten van Ikea aangeboden, namelijk de welbekende Ikea BILLY boekenkast. Daarnaast staat er ander tweedehands meubilair van Ikea op onze webshop. Wat dacht je van een handige tweedehands ladekast voor zowel in je zitkamer of slaapkamer om al je spullen in op te ruimen? Ikea staat natuurlijk bekend om alle handige opbergvakken in huis. Ben je op zoek naar de mooiste vintage en tweedehands meubels van Ikea? Ontdek het unieke aanbod bij Reliving en scoor jouw favoriete vintage Ikea meubels!

Waarom vintage Ikea áltijd een goed idee is

Met het kopen van vintage Ikea items, zorg je ervoor dat er minder CO2 wordt uitgestoten dan wanneer er een nieuw item van Ikea wordt aangeschaft. Op onze webshop zie je bovendien per product aangegeven wat je gemiddeld bespaart aan CO2 als je kiest voor een tweedehands meubel, in plaats van voor het kopen van een nieuw meubel. Ikea in een vintage jasje steken is dan ook dé toekomst. Daarnaast worden meubels van Ikea steeds meer waard, vooral als ze al jaren geleden uit de collectie zijn gehaald. Een mooi collectors’ item dus om te hebben!

Vind jouw favoriete meubels op onze Ikea Marktplaats

Reliving is dé marktplaats voor tweedehands items en vintage parels. Ook Ikea items zijn bij ons te vinden op de webshop. De aangeboden meubels bij Reliving zijn vaak ‘one of a kind’, en dus uniek in hun soort. Dit maakt elk item bijzonder bij Reliving. Zo nu en dan zijn er meerdere items van één soort product bij Reliving aanwezig in het assortiment. Dit komt echter niet vaak voor. Deze items zijn heel populair en dus al snel uitverkocht. Ondertussen hebben wij op de webshop natuurlijk ook andere unieke tweedehands parels. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze collectie Meubels. Of ben je op zoek naar een vintage kast? Ontdek onze vintage kasten hier!

Vintage Ikea meubels zijn hot!

Altijd al getwijfeld of je nieuwe items moest aanschaffen van Ikea? Dan is dit het juiste moment om de ‘fast furniture’ trend te doorbreken en te kiezen voor een vintage Ikea meubel. Kies bijvoorbeeld voor een vintage Ikea kast. Niemand ziet het verschil! Tegenwoordig zijn vintage Ikea meubels helemaal hot in jouw interieur.

Ontdek het aanbod aan tweedehands Ikea stoelen

Daarnaast hebben we een breed assortiment aan tweedehands Ikea stoelen. Ikea stoelen zijn vaak van goede kwaliteit en gaan ontzettend lang mee. Het maakt dus niet uit of je deze stoelen tweedehands aanschaft! Zo nu en dan hebben we een aantal tweedehands barkrukken van Ikea beschikbaar. Deze barkrukken hebben vaak de perfecte hoogte om gezellig aan de bar van de keuken te kunnen zitten. Of wellicht heb je geluk en staat er een matchende tweedehands bartafel op de webshop van Reliving te koop. Mix en matchen gaat met tweedehands Ikea items perfect! Wellicht heb je nog een aantal Ikea items thuis staan, die perfect passen bij de tweedehands Ikea stoelen. Een nieuwe variant aanschaffen is dus op deze manier onnodig!

Een tweedehands Ikea kast in je woon- of slaapkamer?

Tweedehands Ikea kasten kan je goed combineren binnen elke woonstijl. Of jouw interieur nu meer ingericht is in de Moderne, Scandinavische of Industriële woonstijl. Waar je ook naar op zoek bent, of dit nu een tweedehands kast van Ikea, een tweedehands ladekast of een KALLAX kast van Ikea is, bij Reliving hebben we altijd een aantal Ikea items op de website staan. Zoals je misschien al weet, is een KALLAX kast ontzettend tof voor in je huis. Neem gerust een kijkje in onze Kasten collectie!

Ikea goes vintage bij Reliving

Reliving heeft niet alleen tweedehands kasten en stoelen van Ikea. Zo zijn er op de webshop vintage items van Ikea aanwezig. Zoals al eerder genoemd, zijn dit de Ikea items die steeds meer waard worden. Een Ikea vintage lamp kan prachtig staan in jouw slaapkamer of woonkamer. Benieuwd naar andere soorten lampen van Reliving? Kijk dan tussen de hanglampen, bureaulampen of stalampen en laat jouw interieur weer shinen!

Welke tweedehands Ikea parel heeft jouw voorkeur?

Geschreven door Team Reliving

Re-SALE