Ontdek 10.000+ items met korting in de re-SALE!
Opgeruimd staat netjes! 14x inspiratie voor kasten in de slaapkamer

Opgeruimd staat netjes! 14x inspiratie voor kasten in de slaapkamer

Of je nu woont in een kleine studentenkamer, appartement of vrijstaand huis, aan opberging in huis hebben we nooit genoeg. Vooral de slaapkamer blijft een lastige ruimte om van genoeg opbergruimte te voorzien. Toch zijn er heel veel mogelijkheden, waaronder vintage ladekasten, bohemian kledingkasten en retro dressoirs die zowel praktisch zijn als fraai voor het oog!

Vintage ladekast

Bovenstaande foto is een goed voorbeeld van hoe een vintage ladekast of een retro ladekast je slaapkamer ontzettend veel warmte kan geven. Perfect wanneer je de look van je slaapkamer rustig wilt houden, maar toch wat warmte wil geven aan je slaapkamer.

Stokkenkast

Een stokkenkast bezit dan weer de balans tussen: strak, door zijn rechte lijnen en speels doordat de kast open is. Deze kast is perfect voor het displayen van je boeken en/of pronkstukken. De bekendste is de Willem Lutjens stokkenkast.

Houten kast

Je kan bijna niet fout gaan met een kast die van hout is. Het kan een eyecatcher in je interieur zijn of een opbergbox die juist camoulfleert in je interieur.

Houten kist

Er zijn veel vintage houten kisten die nog gevuld willen worden met speelhoed, linnen, handdoeken etc.

Vintage Deens Dressoir

Als ze één ding goed kunnen in Scandinavië dan is het kasten maken. Het Deens dressoir is hierin een geliefd meubelstuk. De vintage kast van teakhout geeft je huis een stijlvolle en unieke uitstraling

Bohemian kledingkast

Misschien heb je er nog niet aan gedacht, maar een bohemian kledingkast is ook een hele leuke! De boho kast zal de fundering zijn van jouw hippe kamer

Bohemian kledingrek

Minstens zo leuk is het boho kledingrek. Nadat je deze thuis hebt geplaatst zijn er slechts nog een paar toevoegingen van accessoires nodig en je slaapkamer is af.

Vintage dressoir

Het vintage dressoir is de kast die al jaren bewijst tijdloos te zijn door stijlvol te blijven. Zeker de investering waard!

Geschreven door Team Reliving

Re-SALE