BrowseContact
Wishlist
Cart
  • Blog
  • /
  • Duurzame kerstcadeaus? Met deze tips verras je de hele familie!

Duurzame kerstcadeaus? Met deze tips verras je de hele familie!

Duurzame kerstcadeaus? Met deze tips verras je de hele familie!

Kerst staat bijna voor de deur! De tijd van kerstbomen, cadeaus en bezinnig. Maar voor velen is kerst ook een van de meest stressvolle periodes uit het jaar, want al die cadeaus kopen kost tijd én geld. Om je een handje te helpen zetten we voor jou de leukste kerstcadeaus op een rijtje die je hartstikke goed tweedehands kan kopen.

1. Kandelaren

Kandelaren zijn van die items die je zelf niet zo snel koopt, maar waar je wel hartstikke blij van wordt als ze eenmaal staan te shinen op de eettafel, salontafel of dressoir. Helemaal tijdens de donkere wintermaanden. Dit maakt het dan ook het perfecte kerstcadeau! Om het je makkelijker te maken hebben wij de leukste kandelaren om te geven voor je uitgezocht. Neem nu snel een kijkje in onze kandelaren collectie.

B1.jpg

2. Glazen en kopjes

De glazen collecties van de grote franchises kennen we inmiddels uit ons hoofd. Tijd om wat nieuws te ontdekken! Tweedehands zijn de leukste en meest aparte glazen en kopjes te vinden. Hoe leuk om een setje kopjes cadeau te geven in allerlei verschillende kleuren en printjes. Je wordt er bijna hebberig van. Vergeet niet dat je ze nog weg moet geven he!

103288589_170251751136302_6854928190241047482_n.jpg

Foto: Cleo Scheulderman

3. Vazen

Chinese vazen, art-deco vazen, West Germany vazen, glazen vazen... we hebben een collectie vol met de mooiste vazen. Tevens worden allang niet meer gebruikt om alleen bloemen in te houden. Wij zien ze ook steeds vaker als decor item in je inrichting. Wie wordt er nou niet blij van zo een veelzijdig kerstcadeau.

B3.jpg

4. Muurdecoratie

Wanneer je met een open blik gaat kijken naar items die je aan de muur zou kunnen hangen, is het aanbod overweldigend. Prints, schilderijen, macramé versieringen, spiegels, bordjes en houten decoraties. En dit is allemaal tweedehands te vinden. Verras je vriendin, moeder, zus met een leuk duurzaam cadeau voor aan de muur!

B4.jpg

5. Lampen

Een lamp cadeau doen staat misschien niet bovenaan je ideeënlijst, maar wie wil er nou geen leuk cadeau om meer sfeer in huis te brengen? Laat je tweedehands nou net de leukste en meest unieke lampen vinden. Van bureaulamp, tafellamp tot een mooie plafonniere. Hiermee licht je iedere ruimte op en is de ontvanger extra verrast.

B6.jpg

New Arrivals

See more

Per Categorie

Banken

Kasten

Kleden

Lampen

Servies

Spiegels

Kunst

Stoelen

Vazen

Tafels

Kandelaar

Kapstok