BrowseContact
Wishlist
Cart
  • Blog
  • /
  • 5 Verrassende verf ideeën voor jouw interieur

5 Verrassende verf ideeën voor jouw interieur

5 Verrassende verf ideeën voor jouw interieur

Hoe geef je jouw interieur een make-over zonder al te veel geld uit te geven? Door je muren te verven! Met deze budgetvriendelijke methode geef je elke ruimte in een handomdraai een nieuw gevoel. Mocht je hulp nodig hebben, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hieronder 5 ideeën hoe je dat likje verf er net even anders uit kan laten zien. Het enige wat je nodig hebt? Een kleur, een kwast, en een kamer die je wilt aanpakken.

1. Hotel chique in je eigen slaapkamer

Ja, echt: je slaapkamer thuis kan er net zo chique uitzien als een hotel. Heeft je bed geen hoofdbord? Dan kun je dit zelf creëren door een grote cirkel op de muur te verven. En geloof ons: dit is nog veel makkelijker dan het lijkt. In 4 stappen:

Stap 1: Maak een potlood aan een touwtje vast. Houd er rekening mee dat de lengte van dit touwtje uiteindelijk de straal van je cirkel zal worden.

**Stap 2:**Plak het uiteinde van het touwtje met tape op de muur. Dit wordt het middelpunt van je cirkel.

**Stap 3:**Teken een cirkel met het potlood en zorg dat het touwtje daarbij strak gespannen blijft. Zo kun je hem perfect rond maken.

**Stap 4:**Kleur je getekende cirkel in met verf en voilà!

YouTube staat overigens vol met zulk soort tutorials, zoals deze. Het resultaat? Dat ziet er dan ongeveer zo uit:

V2.jpg

V3.jpg

V4.jpg

2. Een volmaakte eetkamer

Staat jouw eettafel in de woonkamer? Met een likje verf op de muur kan je het afbakenen en onderscheiden van je leefruimte. Zorg dat je alleen dat gedeelte van de muur meepakt waar de tafel ook daadwerkelijk staat. Trek de kleur nog even door over het plafond en het geheel is helemaal af. Met nog een passend vloerkleed erbij lijkt het bijna of je een aparte eetkamer hebt.

V7.jpg

V6.jpg

V8.jpg

3. Unfinished business

Ook leuk: je muren maar half verven. En mooi afwerken? Niet nodig! Het geeft juist een speels effect door te doen alsof je middenin gestopt bent met verven. De opties zijn eindeloos. Je kan dit zowel horizontaal als verticaal doen, in alle vormen en maten. Verf je met neutrale kleuren? Dan zullen die op deze manier meer opvallen. Wil je voor het wow effect gaan? Probeer dan een felle kleur. Perfect voor een kinderkamer. Wij zeggen: Niets meer aan doen! Letterlijk.

V10.png

V11.png

V12.jpg

4. Pak je plafond eens aan

Heb je het muren verven wel gezien? Ga dan eens nadenken over je plafond. Het zal wellicht iets minder makkelijk gaan en in de meeste gevallen heb je speciale plafondverf nodig, maar het resultaat is er dan ook naar. Je kunt kiezen voor een robuuste, donkere kleur, maar een lichte pastel zal ook zeker niet misstaan.

V20.jpg

V21.jpg

V22.png

5. Abstracte kunst

Ben je in een creatieve bui of gewoon klaar voor een uitdaging? Til dan je verfkunsten naar een hoger level en ga aan de slag met abstracte vormen. Kies een paar trendkleuren uit die goed matchen met jouw interieur en maak er iets moois van. Inspiratie nodig? Wij hebben genoeg beelden voor je!

V30.jpg

V31.jpg

V32.jpg

V33.jpg

V35.jpg

Durf je het niet aan of ben je bang dat het gaat mislukken? Geen zorgen. Dat is juist het leuke van verven: vind je het niet mooi, dan verf je het zo weer terug in de oorspronkelijke kleur. Heb je nog meer inspiratie nodig? Kijk dan vooral op onze Pinterest; die staat vol met ideeën en trends voor de inrichting van jouw huis!

New Arrivals

Per Categorie

Banken

Kasten

Kleden

Lampen

Servies

Spiegels

Kunst

Stoelen

Vazen

Tafels

Kandelaar

Kapstok