• Blog
  • /
  • 6 Tips voor budgetvriendelijk inrichten

6 Tips voor budgetvriendelijk inrichten

6 Tips voor budgetvriendelijk inrichten
6 Tips voor budgetvriendelijk inrichten

Je verhuist naar een nieuw huis, je geeft een ruimte een make-over of je wil simpelweg niet veel geld uitgeven aan je huis inrichten. Goedkoop interieur in huis halen klinkt als een makkelijke oplossing, maar het kan ook op een andere, meer duurzame manier. We geven hierbij onze top tips voor het budgetvriendelijk inrichten van je huis

1. Koop tweedehands

We kunnen tegenwoordig bijna alles tweedehands vinden en hier maken we graag gebruik van. Niet alleen is het beter voor het milieu, het is vaak ook one of a kind. Wanneer je tweedehands wil kopen moet je er wel op voorbereid zijn dat het soms wat langer kan duren voor je exact gevonden hebt wat je wil. Logisch ook, want elk stuk is natuurlijk uniek. Dit maakt het vinden van jouw pareltjes des te leuker! Vind je het lastig om tweedehands items online te kopen? Kijk eens naar onze 5 essentiële tips voor het kopen van tweedehands meubels online.

Onder_punt_1_grande.jpg

2. DIY is your BFF

Kijk eens kritisch naar je woonkamer, hal of slaapkamer. Daar staan best leuke spulletjes toch? Door met een open blik naar je eigen items te kijken en je creativiteit los te laten kom je een heel eind. Sta eens stil bij wat je graag wil hebben en kijk hoe je dit met je eigen items kan verwezenlijken. Een klein likje verf geeft een simpel kastje al een heel andere uitstraling. As je dan ook nog de knopjes op laatjes en kastjes vervangt door sierknopjes of leren lusjes, creëer je een ware eyecatcher. En wist je dat je met servetten en behanglijm een simpele lampenkap kan omtoveren naar een lampenkap uit je dromen?

3. Multifunctionality is key

Release your inner interior designer. Door je bank al simpelweg op een andere plek neer te zetten, een paar lampen te verplaatsen en je vloerkleed te draaien creëer je een heel andere look. Dit is helemaal gratis dus speel er vooral mee! Wees niet bang om dingen uit te proberen, als het niet staat zet je het gewoon weer terug op de oude plek. Wanneer je toch iets nieuws in huis wil halen, kies dan voor items die multifunctioneel inzetbaar zijn. Zo kan je bijvoorbeeld kleine tafeltjes als salontafel gebruiken, maar ook als plantentafeltje of make-up tafeltje. Een grote plantenmand leent zich makkelijk als mand voor je plaids en een oude boekenkast kan ook leuk zijn als open garderobekast.

4. Wonder walls

Een ruimte ziet er gelijk anders uit wanneer je de muren in een nieuw kleurtje zet. De grote oppervlakte van muren zorgt ervoor dat ze grotendeels bepalend zijn voor de look van je woon- of slaapkamer, hal en zelfs keuken. Durf ook grote veranderingen uit te voeren, wanneer het je niet bevalt kan je er makkelijk weer overheen sausen! Door bijvoorbeeld maar één muur van je ruimtes in een accentkleur te zetten ben je ook niet veel geld kwijt aan verf. Sterker nog, vaak ben je met één blikje verf al klaar! Ben je nog avontuurlijker aangelegd? Ga dan eens op zoek naar behang met een groot motief erop of zelfs fotobehang!

New Arrivals

Set Vijf Martini Glazen Bloemdesign
Fritz Hansen Butterfly Chair
Vintage Plantenstandaard Plantentafel
Vintage Kruk Eiken Brutalist
Vintage Vloerlamp Bay West Germany 555-50
Vintage Bureau Jaren 60
Art Deco Vaas
Dijkstra Wandlamp
Leolux Lederen Fauteuil
Yamaha Yu30Sb Silent Piano | 2009 | Perfecte Staat | U3
Vintage Ikea Löv Lamp Voor Op Tafel Of Aan De Muur
Vintage Deense Kast
Luchter
Vintage Jaren 70 Spiegel In Zeer Goede Staat.
Vitra Panton Chair White Mat
Tafellamp, Mooi Retro!
Vintage Wandlamp
Mooie Tafellamp
Keramiek Tafellamp
Vintage Wandlampje
Commode/Ladekast, Deens Vintage Design
Deense Lamellenlamp
Vintage Kast
Vintage Oude Houten Toonbank Met Lades En Groen Formica Bovenblad
Vintage Ikea Stroja Plafond,  Lamp
Colby Bankje (Hout)
Mooie Rosé Glazen Art Deco Style Schaal/ Bord
Beeld Van Maria Met Kind In Goud- En Beigetinten
Goudkleurig Beeld Van Maria Met Kind
7 Vintage Roomdividers
See more

Per Categorie

Banken

Banken

Kasten

Kasten

Vloerkleden

Vloerkleden

Lampen

Lampen

Servies

Servies

Spiegel

Spiegel

Kunst

Kunst

Stoelen

Stoelen

Vaas

Vaas

Tafels

Tafels

Kandelaar

Kandelaar

Kapstok

Kapstok