De Interieur Trends voor 2020 die je Niet Mag Missen!

De eerste maand van 2020 zit er alweer op! Tijd om ons te focussen op alle leuke trends die eraan komen. Ook wij hebben namelijk een beeld gevormd wat er in 2020 hip & happening gaat worden. Om jullie te inspireren zetten we onze top 10 designtrends op een rijtje

Statement spiegels

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, jij bent de grootste, mooiste en meest opvallende van het land. De spiegels van 2020 zijn te vinden in aparte vormen, kleuren en ze zijn overwegend oversized. Talking about making a statement!

spiegels


Bijzettafeltjes

Kleine tijdloze bijzettafeltjes overspoelen de design magazines. Ze zijn gezellig, makkelijk te verschuiven wanneer er visite komt en staan nagenoeg nooit in de weg.

bijzettafeltje


Botanische print

De urban-jungle wordt achtergelaten in 2019 en de botanische print neemt zijn plek in 2020. We zien het in kussens, kleden, behang en als illustraties verschijnen.

botanische print


Kleurrijke schilderijen en prenten

Hoe groter, hoe beter. Donkere kleuren en kleuren die van het doek afspatten. Denk je dat je huis hier druk van wordt? Think again, je zal er in een mum van tijd aan gewend zijn.

prints


Kekke kappen

Lampenkappen in alle vormen en maten en vooral met gezellige prints. In 2020 mag je jouw saaie lampenkap vervangen door eentje die alle ogen naar zich toe trekt.

lampenkap 


Pakkende plafondlamp


Het laatste item dat we ophangen en het item waar we vaak weinig tijd en moeite in willen steken. In 2020 verandert dit echter en zien we plafondlampen een sixties geometrische retro look hebben & we love it!

pakkende plafondlamp


Natuurlijke materialen

Op nog grotere schaal aanwezig dan in 2019 zijn de natuurlijke materialen. Bamboe en riet zijn leading. Denk maar eens aan een grote peacock stoel van gevlochten bamboe, die willen wij ook wel.

natuurlijke materialen 


Chippendale

Panterprint, zebraprint, goud en gelakt zwart. Het hoeft ook zeker niet heel heftig te wezen, wanneer chippendale items bedachtzaam worden geïntegreerd in je interieur zal je zien dat het je ruimte een boost geeft.

chippendale


Geknoopte kleedjes

Door een kleedje toe te voegen aan een ruimte krijgt deze gelijk een warmere uitstraling. We zien in 2020 steeds vaker geknoopte kleedjes terugkomen. Op de vloer, muur en zelfs als beschermer voor over een stoel of bank.

geknoopte kleedjes


Klassieke stijl

De klassieke stijl zal altijd een roulerende trend blijven en zo ook in 2020 waar we deze trend nóg vaker dan in 2019 voorbij zullen zien komen.klassieke stijl